妖,又平又要棍,買魔鈴啦
每次換車都多三十匹馬力

冇人話要買棍bor
何生 2014

jade 短好多喎,只係4650mm。
buhin 發表於 2017-6-15 13:14

我唔係話Jade好,意思係佢咁長,點解唔考慮加多兩個位,實用好多!做架型仔7人旅行車!

內籠可以做升官發財車播!

冇人話要買棍bor
buhin 發表於 2017-6-15 22:52

大家都知你鐘意撚棍

我就係嫌部車太長,去街市買嘢攝位非常之唔方便,真係諗過想換GTi㗎 ...
buhin 發表於 2017-6-15 13:35

2017 New Golf GTI 7-speed DSG 賣 $419,980,  
貴過 Mercedes A250,
仲要比埋 7-speed DSG 你, 你真係要嗎?

2017 New Golf GTI 7-speed DSG 賣 $419,980,  
貴過 Mercedes A250,
仲要比埋 7-speed DSG 你, 你真係 ...
lanlan 發表於 2017-6-17 17:34

呢隻DSG應該唔係DQ200,因爲DQ200係承受唔到咁大扭力。但41萬幾就.....梗係唔買啦
呢隻DSG我估係DQ381嚟。

呢隻DSG應該唔係DQ200,因爲DQ200係承受唔到咁大扭力。但41萬幾就.....梗係唔買啦
呢隻DSG我估係DQ381嚟 ...
buhin 發表於 2017-6-17 17:52

聽到 VW 7-speed DSG 都係怕怕啦

lanlan 發表於 2017-6-17 19:09

佢mondeo都敢玩
仲有咩好怕?

lanlan 發表於 2017-6-17 19:09

7 speed 有幾種,只係DQ200一款係乾式。其他係濕式。DQ200係唔可以承受咁大扭力,最多只可以用到1.8T。2.0T一定唔係DQ200。
個問題唔係幾多speed,個問題係乾式定濕式。ford嘅乾式都一樣係死徙,仲俾人集體訴訟緊。

何生 2014