XF? 想不停入廠通櫃?
tiger98 發表於 2017-6-19 17:34

因住夾做service又晤怕既
最怕成日壞代理又仆街

回復 9# tiger98

可能維修部有靚女

homedale 發表於 2017-6-19 17:40

JLR 包頭4位??

老老實實  三間都係咁 hea , 始作俑者係 Audi。 但吹咩 年年銷量升,結果三大鬥 hea 又如何 其他車廠唔爭氣 構成唔到真。競爭。  Lexus 仲衰  本來都有少少唔同 都專登學埋人咁千人一面。

JLR 包頭4位??
ii 發表於 2017-6-19 22:17

兩個朋友買了 XE. 其實都大讚兼覺得性價比一流,但估不到耐用 PK 成咁。 唉~

老老實實  三間都係咁 hea , 始作俑者係 Audi。 但吹咩 年年銷量升,結果三大鬥 hea 又如何 其他車廠唔爭 ...
jj204 發表於 2017-6-20 06:44

三間都很「進取」哬,同樣材料,炒多幾碟「餸」出來。現時他們的車款多到連showroom也放不下,如果鐘情其中一間,很易找到合適車款(日式MPV除外)。

至於其他車厰「不鬥氣」,消費者也有部份責任。以前的人買「非名牌」的頂級型號,如Mondeo, Omega,貪物有所籍。但現在的人寧願車身細設備相對低,仍然要「名牌」。

三間都很「進取」哬,同樣材料,炒多幾碟「餸」出來。現時他們的車款多到連showroom也放不下,如果鐘情其中 ...
siegfried 發表於 2017-6-20 10:45

你又提呀何瘀事?

老老實實  三間都係咁 hea , 始作俑者係 Audi。 但吹咩 年年銷量升,結果三大鬥 hea 又如何 其他車廠唔爭 ...
jj204 發表於 2017-6-20 06:44

仲要係一個醜面, CnD 美國版一面倒comments彈佢醜樣, 好多人話唔係呢塊面就會買.
亦有人彈infotainment system好難用, 可能Lexus買家比較傳統, 用番撳掣比較適合.

你又提呀何瘀事?
buhim 發表於 2017-6-20 10:55

Sorry. 修改如下:

以前的人買「非名牌」的頂級型號,如Camry, Accord, Passat.....

三間都很「進取」哬,同樣材料,炒多幾碟「餸」出來。現時他們的車款多到連showroom也放不下,如果鐘情其中 ...
siegfried 發表於 2017-6-20 10:45

勁唔認同. OMEGA 物有所值囉!!!